Unieke kans: bekijk intocht 4-Daagse vanuit een helikopter

Van onze redactie Zondag 09 Juni 2019

Op vrijdag 19 juli is er de kans om de intocht van de 4-Daagse eens van bovenaf te bekijken; namelijk vanuit een helikopter. Er worden op die bijzondere dag helikopterrondvluchten verzorgd. Het uitzicht over Nijmegen en de intocht is schitterend en de vlucht zal een unieke ervaring zijn.

Tickets zijn te reserveren voor € 85,- per persoon. Het vertrekpunt is in Lent dus je vliegt in een mum van tijd al boven de stad. De helikoptervlucht duurt 10 minuten. Neem vooral een fototoestel mee om mooie luchtfoto’s en selfies te maken. Per vlucht gaan telkens 4 passagiers mee. Tip: koop een ticket als vaderdagcadeau of als verrassing voor vrienden, familie of zakenrelaties.

Tickets zijn via deze link te bestellen.

 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.