Open dag FC Dreumes peutervoetbal

Sanne Kerkers
4 juni 2019
Zondag 9 juni van 10.00 uur tot 16.00 uur is de open dag van peutervoetbalschool FC Dreumes bij voetbalclub Quick 1888. Op de open dag kunnen peuters verschillende sporten ontdekken.

Met bewegen kun je niet vroeg genoeg beginnen. Dat is het motto van Remco Dekker, eigenaar en oprichter van FC Dreumes, een peutervoetbalschool voor kinderen van twee tot vijf jaar. Bij de voetbalschool trainen per week ongeveer 140 peuters. De trainingen zijn in Nijmegen, Beuningen en vanaf de zomer ook in Lent.

Bikkel

Jaarlijks organiseert de voetbalschool een open dag. Dit jaar op de voetbalvelden van Quick 1888 aan de Dennenstraat. Iedereen is welkom. Voor kinderen tussen de twee en twaalf jaar zijn er gratis clinics van onder andere WeLoveVoetbal, de voetbalacademie van oud NEC speler Jeffrey Leiwakabessy. De NEC Juniors zijn aanwezig met mascotte Bikkel en een aantal spelers van de selectie. Naast voetbal kunnen de kinderen kennismaken met kickboksen en tennis of zich vermaken op de verschillende springkussens. Ouders kunnen bij de EHBO stand informatie krijgen over kinder-EHBO. Kortom een dag met sportieve activiteiten voor jong en oud.

Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina en de website van FC Dreumes  


Dit bericht delen:

Advertenties