Fabio Jakobsen wint Rush Hour

Van onze redactie Geert Timmer, Eric van Haren en Sanne Kerkens Zaterdag 01 Juni 2019

Gisteravond heeft Fabio Jakobsen de derde editie van Rush Hour gewonnen. Tijdens de 60 minuten durende afvalkoers in de binnenstad viel iedere ronde de laatste renner uit de race.

De start en finish waren bij de Grote Markt. De renners reden door een deel van de binnenstad waaronder de Burchstraat, Het Valkhof, Waalkade en een klimmetje op de Stikke Hezelstraat. Burgemeester Bruls gaf het startsein.

 Rush-Hour 2019 was de derde editie van Rush-Hour. Het is de tweede keer dat het evenement in Nijmegen werd georganiseerd. In 2017 had de stad de primeur met de allereerste editie van Rush-Hour. Het jaar daarop werd het evenement in Arnhem georganiseerd.

Kidsrace

Lokale jeugd mocht een aantal ronden over een deel van het Rush-Hour parcours rijden. Kinderen in de leeftijdscategorie 4-12 mochten meedoen aan deze gezellige ‘wedstrijd’.

Op onze Facebookpagina vind je een fotoverslag.

 

 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.