[Video] Mooi weer in aantocht: tijd voor tuinmeubelen

Van onze redactie Vrijdag 31 Mei 2019

Het zonnetje en lekkere temperaturen zijn in aantocht. Hoogste tijd om tuinmeubels uit te zoeken. Wat voor tuinmeubelen zijn er allemaal en hoe kun je deze combineren? In deze video loop je mee door de wereld van tuinmeubelen bij Rijcken in Bemmel.

Vandaag laten we zien hoe de specialist u helpt. De huidige tuinmeubelen zijn comfortabel, mogen gezien worden en zijn er in veel verschillende soorten en maten vlechtwerk, aluminium met teak of in textilene van Suns, dat als stof aanvoelt.

Een mooie aanvulling is een parasol met een stok in het midden of vrijhangend, met of zonder ledverlichting of een elektrische heater. Zo kun je dus heerlijk genieten van de tuin ook als je niet van de zon houdt.

Bij Rijcken Bemmel vind je het allemaal. Ook vind je er een uitgebreid assortiment barbecues om de tuin nog completer te maken én om nog meer te kunnen genieten van de zomer. Een vloerkleed in je tuin? Er zijn hiervoor speciale vloerkleden met verschillende designs en maten.

Neem voor meer inspiratie eens een kijkje op de website of Facebookpagina van Rijcken Bemmel.

 

 

 

 

 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.