Geef eens een puppypakket cadeau

Van onze redactie
31 mei 2019
Een puppypakket is zeer populair bij hondenbezitters. Als er een puppy in huis wordt genomen gaat dit vaak samen met het kopen van een puppypakket. Op dierendag wordt er ook vaak een puppypakket gekocht. En is er een hondje jarig, dan is het ontzettend leuk om een puppypakket cadeau te geven.

Maar wat zit er dan in een puppypakket? Er zijn diverse bedrijven die verschillende soorten puppypakketten verkopen. Vaak zit er in een puppypakket een zak met voeding en iets leuks om mee te spelen. Er kunnen ook lekkere botten in zitten om op te kluiven. Soms worden puppypakketten met van alles en nog wat aangevuld. Zo kunt u een puppypakket kopen met als aanvulling een hondentuig, halsband of tennisbal waarmee de pup kan spelen.

Bij ons op de website treft u onder andere het 'Cadeau voor puppy's puppy pakket', dat bestaat uit puppysnacks, hondenkoekjes, een flostouw en speelgoedballetje. Dit pakket wordt doorgaans gekocht als verjaardagpakket of dierendagpakket. De prijs voor een dergelijk pakket is nog geen twintig euro.

Het probeerpakket

Er bestaat ook een probeerpakket. Het probeerpakket bestaat uit Eukanuba hondenvoer, dat in samenwerking met dierenartsen ontwikkeld is en de specifieke behoeften vervult van honden voor in de verschillende levensfases, groottes en het activiteitsniveau. Eukanuba premium hondenvoer bestaat uit hoogwaardige ingrediënten van de beste kwaliteit en als hoofdproteïnenbron worden dierlijke proteïnen gebruikt. Alle Eukanuba producten hebben een hoge voedingsstofdichtheid en een geringe voerhoeveelheid.

Dit hondenvoer is zonder kleur-, smaak- en conserveringsstoffen. In het pakket zit een grote zak Eukanuba hondenvoer van 12 of 15 kilo, een Multipack van 56 stuks en Pedigree Dentastix. Pedigree Dentastix is een kauwsnack die het gebit verzorgt. Door de unieke samenstelling en de reinigende, actieve stoffen in de Pedigree Dentastix worden tandaanslag en tandsteen significant verminderd.

Schattig puppypakket voor een teefje

Er bestaat ook een super schattig puppypakket voor een teefje. Gaat u binnenkort op kraamvisite bij iemand die een teefje in huis krijgt? Dan is het puppypakket voor een teefje echt geweldig. Dit speciale puppypakket bestaat uit een antislipmatje met pootafdruk, deze is handig voor onder de voer- en drinkbak, een speelgoedbeer en blok, beiden met piep en een flostouw voor de tandjes. Superleuk en kant-en-klaar verpakt om cadeau te geven. Deze uitvoering is in roze, speciaal voor de puppyteefjes.

Voordeelpakket

Er zijn ook voordeelpakketten te verkrijgen. Bijvoorbeeld met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten die in een blik zitten. Daar kan ook Zooplus Selection junior kalf in zitten, dat is compleet voer voor jonge honden in de groei met een hoog aandeel waardevolle kalfsharten. Aangevuld met hoogwaardige ingrediënten zoals aardappel, lekkere aalbessen en lijnzaadolie. Een waar genot voor uw puppy of jonge hond. Die conclusie zult u zelf ook trekken als u de hond ziet smikkelen.

Hopelijk hebben we u met bovenstaande informatie voldoende weten te informeren en te inspireren. Als u op onze website bij zoekfunctie naar puppypakket zoekt treft u echt alle pakketten die verkrijgbaar zijn. Dan is de keuze echt volledig aan u.

 


Dit bericht delen:

Advertenties