Fietsster gewond na aanrijding op Muntweg

Lars Schwachöfer
30 mei 2019
Gisteravond heeft omstreeks tien uur een aanrijding plaatsgevonden op de Muntweg. Een fietsster raakte gewond.
De bestuurster van een auto reed vanaf het Jonkerbosplein over de Muntweg, toen ter hoogte van de Heideparkseweg een fietsster vanuit de berm de weg opfietste. De bestuurster van de auto kon niet meer op tijd remmen of uitwijken en reed de fietsster aan. Meerdere hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, werden gealarmeerd voor het ongeval.
 
De politie zette de weg af. Verkeer werd omgeleid. De politie laat weten dat de fietsster meerdere botbreuken en mogelijk neurologisch letsel heeft opgelopen. De traumahelikopter hoefde niet te landen. De fietsster is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie sprak met de bestuurster en haar bijrijder en nam meerdere getuigenverklaringen op. 
 
De afdeling Verkeers Ongevallenanalyse van de politie deed ter plaatse onderzoek naar het ongeval. Het verkeer werd langs de locatie van het ongeval geleid. De politie heeft de fiets meegenomen. Een berger sleepte de auto weg. Omstreeks twaalf uur werd de weg weer vrijgegeven voor verkeer.

Dit bericht delen:

Advertenties