De Praatfabriek: een Wolfskuilse talkshow in de Wijkfabriek

Van onze redactie
22 mei 2019
Op zondag 2 juni vindt in de Wijkfabriek in de Wolfskuil de eerste Wolfskuilse talkshow plaats. Iedereen is welkom om te komen luisteren naar muziek, interviews en verhalen over en uit de Wolfskuil en omgeving.
De Wolfskuil is een wijk vol mooie verhalen en bijzondere mensen. Dit viert de Wijkfabriek met een nieuw initiatief: ‘De Praatfabriek’. In deze lokale talkshow vertellen buurtbewoners en andere interessante gasten over hun belevenissen en talenten. Ook zorgt de Wijkfabriek voor fijne muziek.

Eerste editie

De eerste editie van de Praatfabriek vindt op zondag 2 juni om 13.30 uur in de Wijkfabriek (Koninginnelaan 1) plaats. Te gast zijn onder andere oud-wijkmanager Anne-Marie Nannen, columnist Stefan van Dierendonck en stadstekenaar René Brouns die vanaf 2 juni ook exposeert in de Wijkfabriek. De muziek wordt verzorgd door Huub van Eijndhoven. De toegang is gratis en het is niet nodig om je van tevoren aan te melden.

Wijkplatform

De Wijkfabriek is een wijkplatform voor en door de wijk dat in april 2018 haar deuren opende in de oude politiepost aan Koninginnelaan 1 in de Wolfskuil. Dit jaar startte de Wijkfabriek met ‘Cultuur in de Wijk’ waaruit onder andere deze talkshow is ontstaan.


Dit bericht delen:

Advertenties