Zeer grote brand op Lindenhoutseweg

Lars Schwachöfer
22 mei 2019
Vanmorgen is omstreeks zeven uur brand uitgebroken bij HSF Logistics aan de Lindenhoutseweg. De brandweer bluste de brand.

Een medewerker van het bedrijf merkte de brand tussen de kantine en de wasserij van het bedrijf op. Hij probeerde de brand nog te blussen, maar de brand bleek snel uit te breiden. De medewerker alarmeerde zijn collega's en de hulpdiensten. Al het personeel werd ontruimd en verzamelde voor het gebouw. De brandweer rukte met meerdere brandweerwagens uit. Ter plaatse alarmeerde de brandweer wagens vanuit de hele regio om de brand te bestrijden.

De brandweer pompte water vanuit het Maas-Waalkanaal. De politie zette de straat af. Een woordvoerster van de Veiligheidsregio Gelderland-zuid vertelt dat de brandweer een stevige inzet in het gebouw heeft gehad. Uitbreiding en uitslaan van de brand kon voorkomen worden. Omstreeks 8.30 uur was de brand geblust. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen.

Wat de oorzaak van de brand is geweest, is nog onbekend. Team Brandonderzoek van de brandweer verricht onderzoek naar de oorzaak.


Dit bericht delen:

Advertenties