Verkeer Wolfskuilseweg omgeleid na botsing

Lars Schwachöfer Donderdag 16 Mei 2019

Vanmiddag heeft omstreeks half drie een ongeval plaatsgevonden op de Energieweg. Verkeer richting de Wolfkuilseweg werd langere tijd omgeleid.

De bestuurster van een auto sloeg vanaf de Energieweg de Wolfskuilseweg op, toen ze een scooter op het fietspad aanreed. De scooterrijder kwam bij de botsing ten val. Ambulancepersoneel keek de scooterrijder na. Hij is met een gebroken been per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie zette de weg af. Fietsverkeer en auto's richting de Wolfskuilseweg werden omgeleid.
 
De afdeling Verkeers Ongevallenanalyse van de politie heeft onderzoek verricht naar de toedracht van het ongeval. Hiervoor werd ook het droneteam van de politie ingezet om overzichtsbeelden te maken. Omstreeks half vijf werd de weg weer vrijgegeven voor verkeer. De bestuurster van de auto kon haar weg vervolgen.


Reacties (2)

Geplaatst op 20-05-2019 om 08:26 door Kirsten
Neem aan dat als je een artikel schrijft ook hebt gezien wat er gebeurd is en weet waar je over schrijft . Want mijn zoon rijdt nog geen scooter. Want dat is degene die met een die zijn boven en onderbeen gebroken heeft met de ambulance naar het ziekenhuis is gegaan. En mijn dochter die wel de scooter bestuurde is zeker opgelost.

Geplaatst op 17-05-2019 om 16:18 door Pkuhnen
Dit punt is heel gevaarlijk fiets dagelijks daar .automobilisten kijken niet altijd uit dat van.tweekanten fietsers kunnen komen. Moet vaak als fietser in houden op dat puntReageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.