Verkeer Wolfskuilseweg omgeleid na botsing

Lars Schwachöfer Donderdag 16 Mei 2019

Vanmiddag heeft omstreeks half drie een ongeval plaatsgevonden op de Energieweg. Verkeer richting de Wolfkuilseweg werd langere tijd omgeleid.

De bestuurster van een auto sloeg vanaf de Energieweg de Wolfskuilseweg op en zag daarbij een brommerrijdster op het fietspad over het hoofd. Ze reed de brommerrijdster en haar bijrijder aan. Beide opzittenden van de brommer kwamen bij de botsing ten val. Ambulancepersoneel keek de brommerrijdster en haar bijrijder, haar jongere broertje, na. Ze zijn beiden per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurster van de brommer raakte gewond aan haar kin en liep meerdere blauwe plekken op. De jongen brak zijn onder- en bovenbeen.

De politie zette de weg af. Fietsverkeer en auto's richting de Wolfskuilseweg werden omgeleid. De afdeling Verkeers Ongevallenanalyse van de politie heeft onderzoek verricht naar de toedracht van het ongeval. Hiervoor werd ook het droneteam van de politie ingezet om overzichtsbeelden te maken. Omstreeks half vijf werd de weg weer vrijgegeven voor verkeer. De bestuurster van de auto was geschrokken, maar kon haar weg na het onderzoek vervolgen.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reacties (1)

Geplaatst op 17-05-2019 om 16:18 door Pkuhnen
Dit punt is heel gevaarlijk fiets dagelijks daar .automobilisten kijken niet altijd uit dat van.tweekanten fietsers kunnen komen. Moet vaak als fietser in houden op dat puntReageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.