Verkeer Wolfskuilseweg omgeleid na botsing

Lars Schwachöfer
16 mei 2019
Vanmiddag heeft omstreeks half drie een ongeval plaatsgevonden op de Energieweg. Verkeer richting de Wolfkuilseweg werd langere tijd omgeleid.
De bestuurster van een auto sloeg vanaf de Energieweg de Wolfskuilseweg op en zag daarbij een brommerrijdster op het fietspad over het hoofd. Ze reed de brommerrijdster en haar bijrijder aan. Beide opzittenden van de brommer kwamen bij de botsing ten val. Ambulancepersoneel keek de brommerrijdster en haar bijrijder, haar jongere broertje, na. Ze zijn beiden per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurster van de brommer raakte gewond aan haar kin en liep meerdere blauwe plekken op. De jongen brak zijn onder- en bovenbeen.

De politie zette de weg af. Fietsverkeer en auto's richting de Wolfskuilseweg werden omgeleid. De afdeling Verkeers Ongevallenanalyse van de politie heeft onderzoek verricht naar de toedracht van het ongeval. Hiervoor werd ook het droneteam van de politie ingezet om overzichtsbeelden te maken. Omstreeks half vijf werd de weg weer vrijgegeven voor verkeer. De bestuurster van de auto was geschrokken, maar kon haar weg na het onderzoek vervolgen.

Dit bericht delen:

Advertenties