Brandweer blust uitslaande brand Groenestraat

Lars Schwachöfer Lars Schwachöfer Maandag 13 Mei 2019

Vanmiddag is omstreeks twaalf uur brand uitgebroken in een woning aan de Groenestraat. De brandweer bluste de brand.

Bouwvakkers merkten de brand op en belden de brandweer. De brandweer rukte met meerdere wagens uit. Ook een ambulance werd gealarmeerd. De brand woedde op de eerste verdieping van een woning en sloeg later uit het dak. De brandweer bluste de uitslaande brand. De rook was vanuit de verre omgeving te zien.

Een woordvoerder van de brandweer laat weten dat er geen gewonden gevallen zijn.
De politie heeft de Zichtstraat afgesloten voor verkeer om werkruimte voor de brandweer te creëren. De bouwwerkzaamheden aan de woning hebben vermoedelijk geen relatie met de brand. Team Brandonderzoek van de brandweer doet onderzoek naar de oorzaak van de brand. De binnenzijde van de eerste verdieping is volledig verwoest door de brand. De rest van de woning liep forse roet- en waterschade op.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.