[Winactie] Na succes eerste editie is De Microclub 24 mei weer terug

Van onze redactie
12 mei 2019
De Microclub is opgericht om iedereen van 23 en ouder een plek te bieden waar in het weekend al op tijd gedanst kan worden. Na een volledig uitverkochte eerste editie is De Microclub op vrijdag 24 mei terug in de Nijmegen voor een volle avond dansen van 20.00 uur tot 00.30 uur voor 23+ op de beste funky- en opzwepende housemuziek.

Oprichter Melvin Bruhn legt uit waar het idee vandaan komt: ‘Ik kwam steeds vaker in de situatie waarbij ik met vrienden op vrijdagavond na een etentje door de stad liep en we elkaar aankeken met een blik van ‘wat nu’? In de meeste steden kan je rond 20.00 uur prima ergens gaan eten, de kroeg in duiken of naar een concert of film gaan, maar dansen zit er niet in. Dan is het toch wachten tot middernacht of later. Zeker eind twintigers, dertigers en veertigers hebben vaak geen zin meer om tot zo laat te wachten. Toen besefte ik me hoe geweldig het zou zijn als er een clubavond is die vroeg begint en een beetje bijtijds eindigt, zodat je ook nog wat aan de rest van je weekend hebt.’

Informatie

De line-up van de avond: Davy Brandts, NIMMA Beats en Microclub Melodies. De Microclub x NIMMA Beats / Waalhalla is op vrijdag 24 mei van 20.00 tot 00.30 uur in Waalhalla Centrum. Tickets kosten in de voorverkoop 12 euro. De Microclub is via Facebook te volgen, hier is ook een leuk fotoalbum te vinden.

Winactie

Via de Facebookpagina van Nieuws uit Nijmegen worden 3 x 2 tickets verloot. Hoe doe je mee? Laat een reactie achter bij het bericht op Facebook of tag iemand aan wie je de kaartjes gunt en wie weet kan diegene komen dansen op de beste funky en opzwepende house bij De Microclub x Waalhalla II. De winnaars worden op vrijdag 17 mei om 19.00 uur bij het bericht bekendgemaakt.


Dit bericht delen:

Advertenties