Fietser aangereden op Waalbrug

Davy Derksen / 112Nijmegennieuws Donderdag 09 Mei 2019

Gisteravond heeft even na tien uur een ongeval plaatsgevonden op de Waalbrug. Een fietser werd aangereden door een auto.

Een automobilist zag ter hoogte van de Turennesingel een overstekende fietser over het hoofd. De fietser kwam bij de aanrijding ten val. Ambulancepersoneel controleerde de fietser. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.De fiets is langs de weg gestald en zal op een later tijdstip opgehaald worden.

Vorige week vond op dezelfde locatie ook een aanrijding plaats. Toen werd de Waalbrug langere tijd afgesloten voor verkeer. Het verkeer ondervond gisteravond korte tijd hinder van het ongeval.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.
Bekijk ook:

 > Waalbrug afgesloten na aanrijding


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.