Zilveren Waalbrugspeld voor Gijsbert van Middendorp

Van onze redactie
8 mei 2019
Gijsbert van Middendorp ontving vanmiddag een Zilveren Waalbrugspeld voor zijn jarenlange verdiensten als vrijwilliger bij de Stichting Bewoners Budgetgroep Neerbosch-Oost. Burgemeester Bruls reikte de speld uit tijdens de maandelijkse ontmoetingsmiddag van De Zonnebloem in wijkcentrum De Schalmei aan de Symfoniestraat.
De heer Middendorp (80) is sinds 1 januari 1999 vrijwilliger bij De Zonnebloem en binnen deze stichting actief voor de budgetgroep Neerbosch-Oost. Tot 4 maart jongstleden is de heer Van Middendorp voorzitter en penningmeester van de budgetgroep geweest. In een periode van 20 jaar is hij aaneengesloten behulpzaam en attent geweest voor zowel de mensen van De Zonnebloem als de collega-vrijwilligers. In deze periode begeleidde hij als voorzitter alle vergaderingen en beheerde hij de financiën van de budgetgroep Neerbosch-Oost.

Bijzondere betrokkenheid

Naast de activiteiten die horen bij het voorzitter- en penningmeesterschap heeft de heer Van Middendorp ontmoetingsdagen, met spelletjes en bingo, en (bus)reizen georganiseerd voor mensen met een beperking. Zijn betrokkenheid bij De Zonnebloem is bijzonder te noemen, zijn inzet voor ouderen en mindervalide personen is groot. Zo zorgde de heer Van Middendorp ervoor dat mensen vanuit het verzorgingstehuis ook konden meedoen en regelde dat zij werden opgehaald.


Dit bericht delen:

Advertenties