[Video en winactie] Sporten en je thuis voelen gaan hand in hand bij Fudochi

Van onze redactie
6 mei 2019
Sportscentre Fudochi Nijmegen is een gezellig sportcentrum aan de Tweede Oude Heselaan 183D waar met de hele familie gesport kan worden. Het sportcentrum biedt sportactiviteiten aan voor alle leeftijden en de medewerkers laten deelnemers zich thuis voelen bij Fudochi, ongeacht postuur, conditie en uiterlijk.

Sportscentre Fudochi heeft een breed aanbod aan sportactiviteiten. Elk van de 3 sportzalen is aangepast aan de diversiteit van de activiteiten. In de prettige en knusse ontvangstruimte is er zowel voor, tijdens en na het sporten, gelegenheid voor een babbeltje en een drankje. Mensen met een kleiner budget die gebruik kunnen maken van de gemeentelijke Meedoenregeling kunnen ook bij Fudochi terecht. Voor kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar heeft Fudochi hiervoor een samenwerking met Stichting Leergeld.

Budosporten

De budosportlessen die bij Sportscentre Fudochi gegeven worden zijn Jiujitsu, CDC, kickboksen, BJJ, MMA, grappling en boksen. ‘Deze sporten kun je bij Fudochi allemaal voor één prijs beoefenen’, aldus eigenaar en trainer Marco Stoltz. ‘Het is prettig dat de sporters voor verschillende budosporten niet van de ene naar de andere club hoeven te gaan maar gewoon van de ene naar de andere sportzaal.’ In Lent zijn in het Thermiongebouw en in Voorzieningenhart de Ster in de woonwijk Visveld ook verschillende groepslessen van Fudochi te volgen.

Milon Cirkel

Er wordt steeds meer aandacht besteed aan gezondheid, fit voelen en gezonde levensstijl. De Milon Cirkel is een manier om fit te worden en te blijven met een training op 12 volautomatische computergestuurde fitness toestellen. Doelen en resultaten worden met deze veilige trainingsmethode bereikt in slecht 2x35 minuten trainen per week.

Doeltreffende CDC techniek

Closed Defense Circle ( CDC) is een combinatie van Kungfu, Karate en Krav Maga. Technieken uit deze budosporten worden gecombineerd en toegepast. CDC is een permanente weerbaarheidstraining, die zeer geschikt is voor iedereen van 16 jaar en ouder, ongeacht of je lenig bent of niet en of je nu beschikt over een goede of matige conditie. Het samenbrengen van deze technieken is heel doeltreffend en is hierdoor erg geschikt voor praktijkgerichte situaties. In de trainingen worden deze praktijksituaties nagebootst en worden technieken eraan gekoppeld. Zo leert men effectief en met zekerheid om te gaan met bedreigende omstandigheden.

Informatie

Neem een kijkje op de website van Sportscentre Fudochi of loop gewoon eens binnen bij de sportschool op de Tweede Oude Heselaan 183D. Een gratis proefervaring kan via een mail naar fudochi@outlook.com of telefonisch via 024-3791177 aangevraagd worden. Sportscentre Fudochi is ook te volgen via Facebook en Twitter.

Winactie

Via de Facebookpagina van Nieuws uit Nijmegen maak je kans op 1 maand gratis sporten, vrijblijvend en zonder aan een abonnement vast te zitten. Hoe doe je mee? Laat een reactie achter bij het bericht of tag vrienden die je een sportieve maand gunt. De winnaar wordt op maandag 13 mei om 19.00 uur bij het bericht op Facebook bekendgemaakt.

 


Dit bericht delen:

Advertenties