Brand in overkapping in Tak van Poortvlietstraat

Davy Derksen / 112Nieuwsgroep Zondag 05 Mei 2019

Vanavond is de brandweer omstreeks zeven uur gealarmeerd voor een brand in de Tak van poortvlietstraat. Een overkapping stond in brand.

Bewoners van de straat hadden een houtkachel aan, waarvan de pijp door de overkapping in de tuin liep. Door de warmte is er brand in de overkapping ontstaan. Een buurman zag rook van het dak komen en waarschuwde de buren. De bewoner is direct gaan blussen met een tuinslang. De gealarmeerde brandweer heeft de bluswerkzaamheden overgenomen van de bewoner. De brandweer haalde een deel van het dak weg om te controleren of het vuur gedoofd was. Niemand raakte gewond bij de brand.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reacties (1)

Geplaatst op 07-05-2019 om 14:32 door Ferry
Het was een houtkachel en geen vuurkorf.
Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.