Feestje tijdens Dag van het Levenslied ook toegankelijk voor ouderen

Van onze redactie
27 april 2019
Club Goud en de Dag van het Levenslied zorgen ervoor dat het festival op zondag 12 mei voor ouderen toegankelijk is. Het jaarlijkse evenement in het Valkhofpark vindt traditiegetrouw plaats op moederdag. Dit jaar is de 37e editie. Het festival is inmiddels een begrip in Nijmegen en staat voor een gezellige doses smartlappen met een knipoog. Voor de ouderen is er een speciaal middagprogramma.

De smartlappenliefhebber op leeftijd kan al op tijd het terrein op. Er is een apart gedeelte met zitplekken op het terrein, zodat iedereen rustig kan zitten om zijn ogen uit kijken. Vrijwilligers van Club Goud nemen degenen die willen mee de dansvloer op of maken een rondje langs de verschillende acts op het terrein. Er kan lekker worden meegezongen met acts als Ut Nimweegs Smartlappenkoor, Barry & de Bonita's en Duo T&T. De presentatie is in handen van Danny Panadero.

Voldoende vrijwilligers

Ook mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten kunnen aan het evenement deelnemen. Het terrein is voor hen gewoon toegankelijk en er zijn voldoende vrijwilligers die een helpende hand bieden waar nodig. Wanneer nodig helpt Club Goud met het organiseren van vervoer. Zo kan iedereen het feestje meevieren.

Informatie

Deelname is €3 per persoon, de begeleiding is gratis, inclusief koffie of thee en iets lekkers bij binnenkomst. Reserveren is noodzakelijk en kan via de website van Club Goud of door een mail te sturen naar hallo@clubgoud.com.


Dit bericht delen:

Advertenties