Vrouw vastgebonden bij woningoverval in Wolfskuil

Van onze redactie
26 april 2019
Gistermiddag is een 67-jarige vrouw in haar woning aan de Oude Azaleastraat in de wijk Wolfskuil overvallen. De vrouw werd vastgebonden en met een vuurwapen bedreigd. De buit: twee telefoons. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen en camerabeelden.
De vrouw was alleen thuis toen de man gistermiddag tussen 13.30 en 14.00 uur aanbelde en binnendrong. Hij is een korte tijd in de woning geweest. De overvaller knevelde de vrouw en liet haar ook zo achter. Gelukkig lukte het haar om los te komen en het noodnummer te bellen.

Signalement

De politie is op zoek naar getuigen die gisteren tussen 13.00 en 14.00 uur in de buurt van de Oude Azaleastraat een man hebben gezien met een licht getinte huidskleur en donker, achterovergekamd haar. Hij was ongeveer 40 jaar oud, had een rond gezicht met een donker sikje en een zwarte, vierkante bril. Hij droeg een grijs jack en donkere broek en schoenen. Hij sprak goed, accentloos Nederlands.

Getuigenoproep

De politie hoopt dat er mensen zijn die de hierboven beschreven man hebben gezien in Nijmegen. Misschien zijn er ook mensen die in de buurt van de Oude Azealastraat een camera aan hun woning hebben. Het kan goed zijn dat de man op de beelden voorbij komt, dat kan het onderzoek verder helpen.

Heeft u gisteren in de omgeving iets verdachts of opvallends gezien, of heeft u camerabeelden waarop iets verdachts te zien is? Dan kunt u contact opnemen met politie Nijmegen, via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Informatie of camerabeelden online aanleveren kan ook, gebruik daarvoor dit tipformulier.


Dit bericht delen:

Advertenties