[Winactie] Maak kans op een gratis massage bij Well-being Massages

Aangeboden door Well-being Massages
26 april 2019
Mensen die regelmatig een massage ondergaan, weten dat dit energie geeft en rust geeft. De behandelingen van Well-being Massages richten zich op klachten en ontspanning. Dit kan variëren van hoofdpijnklachten tot slapeloosheid, rug- en nekklachten, spierpijn, sportblessures, stress gerelateerde klachten en vermoeidheid.

Wanneer lichaam en geest ontspannen zijn, resulteert dat al vaak in de vermindering van klachten zowel op lichamelijk en geestelijk niveau. Bij Well-being Massages worden verschillende soorten massages toegepast. Masseuse Susi Klaassen beheerst een scala van massagetechnieken en geeft voor geïnteresseerden de ééndaagse cursus basistechnieken van de TuiNa-massage. Susi schrijft ook een persoonlijke blog over diverse onderwerpen op haar website.

Verschillende soorten

De TuiNa-massage is erop gericht fysieke of mentale of emotionele klachten te verminderen. Tijdens een intakegesprek wordt de klacht besproken en wordt een behandeltraject op maat opgesteld.

Naast de TuiNa biedt Well-being Massages veel andere massagesoorten: stoelmassage, Thai Yoga-massage, Ayurvedische massage en de Japanse drukpuntmassage Shiatsu. Cupping-massage, een oude Chinese techniek, behoort ook tot de mogelijkheden. Hierbij worden verwarmde glazen cups op de huid geplaatst waardoor deze vacuüm getrokken wordt. De vastgezogen cups zorgen ervoor dat bloed en energie naar de plaats wordt vervoerd waar de pijn zit.

Mensen die zich willen voorbereiden op een sportieve inspanning, zouden voor een sportmassage kunnen kiezen. Een stevige massage, voor of na het sporten, werkt preventief tegen het ontstaan van blessures. Een regelmatige behandeling op specifieke pijnpunten kan ook helpen de blessure te verzachten of zelfs te verhelpen. Welke massagebehandeling gekozen wordt, hangt af van de persoonlijke voorkeur of de aard van de klacht.

Informatie

Op de website van Well-being Massages is alle informatie over de verschillende soorten massages te vinden. Een massageabonnement biedt de mogelijkheid om regelmatig lichaam en geest te onderhouden. Een abonnement is voor 5 behandelingen maar geeft recht op 6 behandelingen van een uur. Massages zijn ook thuis of op locatie te bestellen. Een massage boeken kan via het boekingsformulier of door te bellen naar 0653567852.

Winactie

Op de Facebookpagina van Nieuws uit Nijmegen wordt een behandeling van 60 minuten bij Well-being Massages verloot. De winnaar mag zelf kiezen welk soort massage dit wordt. Hoe doe je mee? Laat een reactie achter of tag iemand aan wie je deze prijs gunt. De winnaar wordt zondag 5 mei om 19.00 uur bekendgemaakt bij het bericht op Facebook.


Dit bericht delen:

Advertenties