Elvis Presleyconcert met oud-bandleden in Stadsschouwburg

Van onze redactie
25 april 2019
Enkele bandleden die in de jaren zestig en zeventig met Elvis Presley hebben gewerkt, brengen een ode aan de wereldberoemde zanger met The Elvis Concert. Het concert is te zien in Stadsschouwburg Nijmegen op maandag 29 april.
The Elvis Concert 2019 is een productie van Elvis-historicus Arjan Deelen in samenwerking met Constantijn Zantingh van de Nederlandse Elvis Presley fanclub. Het concert in de Stadsschouwburg maakt deel uit van een Europese tournee. Onder de muzikanten die op het podium staan, bevinden zich drummer Bob Lanning, die in 1970 deel uit maakte van Elvis' band, en Jim Murray van The Imperials die vanaf 1966 tot en met 1971 de achtergrondzang verzorgde tijdens diverse opnamesessies en vele honderden shows in Las Vegas en op tournee.

Veelgevraagd artiest

De zanger is de Amerikaan Dwight Icenhower. Hij werd door de erfgenamen van Elvis uitgeroepen tot de allerbeste Elvis sound-a-like en is wereldwijd een veelgevraagd artiest. Naast The Elvis Concert shows treedt hij exclusief op voor Elvis Presley's Graceland in Amerika. The Elvis Concert is geen imitatieconcert maar richt zich puur op de muziek van Elvis Presley. Ieder nummer wordt zo authentiek mogelijk gebracht. Voor fans en muziekliefhebbers is het concert een feest der herkenning en een unieke mogelijkheid om de mensen te zien spelen die met Elvis hebben gewerkt. Na het concert is er een meet & greet met de band.

Kaarten voor het concert zijn te bestellen via de website van de Stadsschouwburg.


Dit bericht delen:

Advertenties