Vier Koningsdag met Tino Martin en VOF de Kunst in Groesbeek

Van onze redactie
18 april 2019
Het duurt niet lang meer tot we de verjaardag van de koning mogen vieren. Voor velen is deze dag het startsein om weer naar buiten te gaan voor een feestje. Zodra je de oude spullen van zolder op de vrijmarkt verkocht hebt, haast je dan naar De Wolfsberg in Groesbeek voor een middag Hollandse gezelligheid en een programma vol live muziek. Verschillende acts maken hun opwachting op het podium aan de rand van het Groesbeekse bos. Als we de weervoorspellingen mogen geloven zijn alle ingrediënten aanwezig voor een knalfeest.

Ditmaal de eer aan Bouke en de 12-mans ElvisMatters band om het programma in de tuin van De Wolfsberg in Groesbeek af te trappen met hits uit de jaren 60, waaronder klassiekers van The King, maar ook het repertoire van onder andere Johnny Cash en Tom Jones. VOF De Kunst brengt een uur lang vermakelijke feel-good nederpop voor alle leeftijden. Je kent ze ofwel van de liedjes uit je kindertijd of van Nederlandstalige hits als ‘Suzanne’ en ‘Een Kopje Koffie’. De band is onlangs weer bij elkaar gekomen om hun 35-jarig bestaan te vieren met een tour langs de popzalen.

Aanstekelijke energie

Rasartiest Tino Martin komt met zijn aanstekelijke energie en warme stem ook zijn steentje bijdragen aan het gezelligste Koningsdagfeest van de regio. Eerder trad hij al op in Carre en verkocht hij in 20 minuten de Ziggo Dome uit. Met meezingers als ‘Doe wat je wil’, ‘Jij liet me vallen’ en ‘Laat me leven’ is Tino Martin anno 2019 helemaal hot. Afsluiter van het feest zijn Daredevils, een mashup coverband die al enkele jaren onder het management van The Dirty Daddies meedraait in het live-circuit. In anderhalf uur laten ze zien dat klassiekers perfect samensmelten met de nieuwste hits en wisselen ze creatief Bon Jovi met Katy Perry en gaan ze van Taio Cruz naar Golden Earring.

Tickets

Wil je dit evenement niet missen? Er zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Tickets zijn voor € 16,- te koop via de website van Tribute Party en verkrijgbaar bij The Read Shop Malden, Bruna Groesbeek en De Wolfsberg. Meer een rockliefhebber? Een dag later zijn drie tributebands te gast met muzikale odes aan Van Halen, The Doors en Foo Fighters.


Dit bericht delen:

Advertenties