[Winactie] Maak kans op gratis tickets voor Legends of Rock in Groesbeek op 28 april

Van onze redactie
16 april 2019
Rockliefhebbers opgelet. Heb je zin om met een biertje in je ene hand en met de andere hand in de lucht te genieten van goede muziek? Mooi, want Legends of Rock is terug op de zondagmiddag in de tuin van De Wolfsberg in Groesbeek.

De rockeditie van Tributeparty brengt drie bands samen die uitblinken in het vertolken van het repertoire van de meest spraakmakende rockbands allertijden. Dit jaar blikt het evenement terug op de iconische rocksongs van Van Halen, de psychedelische rock van The Doors en de ontembare energie van Foo Fighters.

Het eerbetoon aan de in Nijmegen opgegroeide broertjes Eddie en Alex van Halen wordt uitgevoerd door Van Halen Tribute 5150. De band benadert de sound uit de gloriedagen van Van Halen met wereldhits als ‘Runnin’ with the Devil’ en ‘Jump’. Voor het repertoire van de legendarische band rondom Jim Morisson strikte De Wolfsberg The Doors Alive: al jaren een van de meest geliefde rockbands in het Nederlandse tributecircuit. De Melkweg, 013, Oosterpoort: het is bekend terrein voor deze Britse formatie. De afsluitende act is Best of Foo, bestaande uit een vijftal muzikanten die hun sporen ruimschoots verdiend hebben in de muziekwereld. Met frontman Andrew Elt (Sleeze Beez, Physical Graffiti) heeft de band een ijzersterk visitekaartje. Best of Foo stond al eerder op de Zwarte Cross, Paaspop en op vele Nederlands poppodia.

Winactie

Wil je kans maken op twee gratis tickets voor Legends of Rock in Groesbeek op 28 april? Laat dan een reactie achter, of tag vrienden aan wie je de vrijkaarten gunt, bij dit artikel op de Facebookpagina van Nieuws uit Nijmegen.

Liever niet het risico lopen dat je achter het net vist? Tickets voor het evenement op zondagmiddag 28 april kosten € 16,- en zijn hier te koop, of verkrijgbaar bij The Read Shop Malden, Bruna Groesbeek en De Wolfsberg. Wees snel, want de verkoop gaat hard.


Dit bericht delen:

Advertenties