Scheldende automobilist klemgereden op Nymaplein

Van onze redactie
15 april 2019
De politie heeft vanmiddag een bestuurder van een auto aangehouden. De bestuurder was vermoedelijk onder invloed van drugs.
Agenten zagen een auto rijden waarvan de bestuurder geen autogordel droeg. De agenten gaven de bestuurder een stopteken, waarna de bestuurder zijn auto aan de kant zette. Nog voor de agenten een gesprek aan konden gaan, begon de bestuurder van de auto de agenten uit te schelden. De agenten gaven de man een bekeuring voor het niet dragen van zijn autogordel.
 
Nadat de agenten de bekeuring hadden uitgeschreven, mocht de bestuurder zijn weg vervolgen. Tijdens het wegrijden bleef de bestuurder de agenten vanuit zijn open zijraam uitschelden. De agenten zijn samen met een andere eenheid van de politie achter de auto aangereden. De auto werd op het Nymaplein door twee politiewagens klemgereden, waarbij de auto en een van de dienstvoertuigen lichte schade opliepen.
 
Op het plein bleef de man de agenten uitschelden en schopte en sloeg hij meerdere malen op zijn eigen auto.De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Op het bureau bleek na een speekseltest dat de man  onder invloed van drugs was.

Dit bericht delen:

Advertenties