Europarlementariër Jongerius houdt lezing in Nijmegen

Van onze redactie
15 april 2019
Vanavond bezoekt europarlementariër Agnes Jongerius, tevens nummer 2 op de lijst van de PvdA, Nijmegen voor een verkiezingsbijeenkomst in aanloop naar de Europese verkiezingen van 23 mei. Tijdens de bijeenkomst vertelt Jongerius op welke thema's de PvdA de komende verkiezingen gaat inzetten en gaat zij het gesprek aan met de zaal.

Waar gaan deze verkiezingen precies over? Wat heeft de PvdA de afgelopen periode in Europa bereikt en welke uitdagingen liggen er in de toekomst? Jongerius gaat met de zaal in gesprek over de belangrijkste issues van deze verkiezingen. Wat gaat de PvdA doen op belangrijke thema’s als oneerlijke concurrentie op de arbeidsmarkt, de platformeconomie, belastingen voor multinationals, duurzaamheid en vluchtelingenopvang?

Cruciaal belang

De Europese politiek verkeert in woelig water en de Europese verkiezingen van 23 mei zijn daarom van cruciaal belang. In aanloop zullen de Europese kandidaten voor de PvdA het land in trekken om in gesprek te gaan over de toekomst van Europa. Het treffen in Nijmegen is een van de eerste in die reeks.

De bijeenkomst vindt plaats in de Thiemeloods in de Leemptstraat 34 en duurt van 19.00 tot 21.00 uur.


Dit bericht delen:

Advertenties