Nijmegen maakt in 2019 opnieuw een vuist tegen kanker

Van onze redactie
13 april 2019
Vanaf donderdag 18 april is het weer mogelijk om in te schrijven voor Swim to Fight Cancer Nijmegen. Deelnemers zwemmen op zondag 8 september 2019 een afstand van 1.500 meter, als individu of als team. Voor kinderen vanaf 9 jaar, die in het bezit zijn van zwemdiploma A en B, is er een speciale Kids Swim van 500 meter. Voor mensen die op een andere manier willen bijdragen, is er de mogelijkheid om de deelnemers te sponsoren of om zich aan te melden als vrijwilliger.
Swim to Fight Cancer Nijmegen wil elke inwoner van Nijmegen en omgeving enthousiasmeren om bij te dragen aan dit mooie evenement. Met het zwemevenement wordt de ziekte kanker onder de aandacht gebracht en wordt geld opgehaald voor onderzoek. Het evenement is bedoeld voor iedereen die ziek is, familie, vrienden, bekenden en onbekenden om zo samen een sportieve vuist te maken tegen kanker.

Gulle gaven

Swim to Fight Cancer Nijmegen is een 1-daags zwemevent in de Spiegelwaal. De eerste editie in september 2018 was een groot succes, waarbij €159.493,61 is opgehaald. Het opgehaalde geld komt via stichting Fight Cancer ten goede aan onderzoek naar kanker. De organisatie garandeert dit omdat het evenement bekostigd wordt door de inschrijfgelden van deelnemers en door enkele gulle gaven van enthousiaste sponsoren en leveranciers. Inschrijven kan via de website van Swim to Fight Cancer Nijmegen. Hier is ook meer informatie te vinden over sponsoring en vrijwilligerswerk.

 


Dit bericht delen:

Advertenties