[Winactie] Wild Rose vanaf 16 mei te zien in LUX

Van onze redactie
22 april 2019
Wild Rose is een hartverwarmende film over moeders en dochters, over dromen en realiteit en over muziek waar je onmogelijk stil bij kunt blijven zitten. Aangezien moeder-dochterrelaties centraal staan in deze film, organiseert LUX op Moederdag een speciale voorvertoning met een ontbijt.

Zo lang als ze zich kan herinneren, droomt Rose-Lynn Harlan, gespeeld door Jessie Buckley, er al van om naar Nashville te verhuizen en countryster te worden. Maar ze woont in Glasgow, waar ze met haar cowboyhoed en witte laarzen zo goed en kwaad als het kan een bestaan probeert op te bouwen voor zichzelf en haar kinderen. Haar moeder Marion, gespeeld door Julie Walters, heeft haar buik vol van Rose-Lynns Nashville-onzin. Als voornaamste zorgdrager voor Rose Lynn’s kinderen wil ze dat haar dochter eindelijk verantwoordelijkheid neemt voor haar leven.
Wild Rose draait vanaf 16 mei in LUX. Kijk voor de exacte data en tijden op de website van LUX.

Winactie

Op de Facebookpagina van Nieuws uit Nijmegen maak je kans op 2 vrijkaartjes voor de speciale moederdagvoorstelling, inclusief ontbijt, op 12 mei. Tag je moeder of dochter als je hier graag samen heen zou willen. Natuurlijk mag iedereen meedoen dus je mag iedereen taggen aan wie je de kaartjes gunt. De winnaar wordt vrijdag 3 mei om 19.00 uur bekendgemaakt bij het bericht op Facebook.

 


Dit bericht delen:

Advertenties