Verdoorn Adviesgroep uit Nijmegen in de landelijke top 10 Exact Cloud Award 2019

Van onze redactie
11 april 2019
Maurice Verdoorn, eigenaar van Verdoorn Adviesgroep, Administratie- en Belastingadviseurs, werd aangenaam verrast door het team van Exact Cloud Awards. Het kantoor uit Nijmegen behoort namelijk tot de top-10 kantoren van het land. Dat was even aangenaam schrikken voor Maurice Verdoorn, die dit heugelijke nieuws totaal niet had verwacht, aangezien Exact 'enkel wat zou komen afgeven'.

Op maandag 8 april werd het startschot gegeven en kunnen alle top-10 kantoren die genomineerd zijn voor de Exact Cloud Awards beginnen met het werven van stemmen. Het aantal stemmen worden daarna geteld en omgerekend aan de hand van de bedrijfsomvang. Zo hebben kleine én grote kantoren een gelijke kans in de ranglijst. Het kantoor dat voor vrijdag 7 juni de het meest aantal stemmen heeft weten te werven wint op 26 juni de felbegeerde publieksprijs: De Crowd Award.

Meest innovatieve kantoor

Naast de Crowd Award zijn er dit jaar ook twee andere categorieën waar de kantoren in mee kunnen dingen voor een eerste plaats: het meest innovatieve kantoor en het beste samenwerkings kantoor. Alle prijzen worden uitgereikt op de Exact Accountancydag op 26 juni waarbij ook de grote winnaar wordt uitgeroepen die zich Exact Cloud Accountant van het jaar mag noemen.

Dit jaar heeft het team van Exact een record aantal nominaties gehaald; bijna 900 ondernemers hebben hun account- of administratiekantoor genomineerd. Uiteindelijk hebben 80 kantoren zich definitief zelf ingeschreven tijdens de inschrijfperiode tussen 12 februari en 14 maart.

Stemmen op Verdoorn Adviesgroep kan via: verdoornadvies.nl/stemmen

Niet de eerste keer

In 2017 was Verdoorn Adviesgroep ook al genomineerd voor de Exact Cloud Awards, zij behaalde hierbij toen een plaats in de top 15.

Over Verdoorn Adviesgroep

‘Wij verkopen oplossingen, geen uren’ is het motto van Verdoorn Adviesgroep. Het kantoor uit Nijmegen zet zich in voor MKB en zelfstandigen om alle administratieve taken uit handen te nemen en vooral om hen te voorzien van advies. Daarbij maken ze gebruik van de allernieuwste technieken zodat het basisboekhoudwerk automatisch verloopt zodat ze meer aandacht kunnen geven aan hun klanten. Ze mogen zich daarom een innovatief kantoor noemen. Verdoorn Adviesgroep is gecertificeerd lid van de Nederlandse Orde van Administratie-en Belastingdeskundigen (NOAB), evenals gecertificeerd Fiscaal Adviseurs (FA). Het kantoor is opgericht door Maurice Verdoorn in 2008, na zijn 25-jarige ervaring in de accountancy branche.

Verdoorn Adviesgroep

Kerkenbos 1079 D

6546 BB Nijmegen

info@verdoornadvies.nl

Tel. (024) 8482121

Kijk voor meer informatie op de website van Verdoorn Aviesgroep.

 


Dit bericht delen:

Advertenties