Wagenpark Dierenambulance Nijmegen heeft nieuw uiterlijk

Linda Goedee
11 april 2019
Of het nu om een hond, kat, konijn of kip gaat, wanneer er een dier in nood verkeert komt de Dierenambulance in actie. Dierenliefhebbende vrijwilligers verlenen eerste hulp, traceren eventuele eigenaren of zoeken zo nodig naar een nieuw gouden mandje voor verweesde kleine huisdieren.

Om dit alles goed te kunnen doen heeft Dierenambulance Nijmegen de beschikking over een ruim wagenpark van vier ambulances uitgerust met ehbo-materiaal, een rubberboot en een paardentrailer. Eén van deze ambulances was na 13 jaar dienst te hebben gedaan onlangs aan vervanging toe. Van dit moment is gebruik gemaakt om alle ambulances te voorzien van een nieuwe, frisse geel/groene bestickering, wat mede dankzij een donatie van Festival der Kunsten mogelijk is gemaakt.

Collectanten gezocht

De Dierenambulance Nijmegen is een stichting die afhankelijk is van vrijwilligers en donateurs. In de week van 13 tot en met 18 mei wordt er een collecte gehouden. Hiervoor zijn zij nog op zoek zijn naar vrijwilligers die een paar uur willen collecteren. Mensen die zich willen aanmelden voor de collecte kunnen dit doen via: collecte@dierenambulancenijmegen.nl

Meer informatie over de Dierenambulance is te vinden op de website van de Dierenambulance. Dierenweetjes en nieuwtjes zijn ook via Facebook of Instagram te volgen.

 


Dit bericht delen:

Advertenties