Politie onderzoekt autobrand Weezenhof

Lars Schwachöfer Woensdag 10 April 2019

Afgelopen nacht heeft omstreeks twee uur een autobrand gewoed in de 44ste straat van de Weezenhof. De politie doet onderzoek naar de oorzaak.

De brand in de geparkeerde auto werd even na twee uur ontdekt door omwonenden. De brandweer heeft de brand geblust, maar kon niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde. Een ernaast geparkeerde auto liep schade aan de achterzijde op. Omdat er mogelijk sprake is van brandstichting, hebben agenten de auto afgezet met lint. De afdeling Forensische Opsporing van de politie doet op een later tijdstip sporenonderzoek in en om de auto. Na het onderzoek zal de auto weggesleept worden.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.