Brand op balkon in Triangelstraat

Lars Schwachöfer Dinsdag 09 April 2019

Vanmiddag heeft omstreeks twee uur korte tijd een brand gewoed op een balkon aan de Triangelstraat. Niemand raakte gewond.

Een bewoner van het gebouw rook een sterke brandgeur. Toen hij vanaf zijn balkon ging kijken, zag hij brand op het balkon van een andere bewoner. Meerdere bewoners zijn gaan kijken of er iemand thuis was en hebben de brandweer gealarmeerd. Omdat niet duidelijk was of de brand ook binnen woedde, werden meerdere brandweerwagens opgeroepen.
 
De brandweer was snel ter plaatse. Op het balkon stonden tuinmeubilair en wat rommel in brand. De brandweer heeft de brand geblust. De bewoners waren niet thuis ten tijde van de brand. De zoon van de hoofdbewoner is met een sleutel naar huis gekomen om de brandweer toegang tot de woning te verlenen. Er was geen sprake van brand  aan de binnenzijde van het appartement. De brandweer ventileerde de woning. De woningbouwverening zorgt voor verdere afhandeling met de bewoners. Wat de oorzaak van de brand is geweest, is onbekend.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.