Man opgepakt na beroving in Kronenburgerpark

Van onze redactie
30 maart 2019
Afgelopen nacht heeft de politie een 21-jarige man uit Malden aangehouden in het Kronenburgerpark. De man zou een andere man mishandeld en beroofd hebben.
Een man liep met een bekende over straat, toen ze aangesproken werden door drie onbekende mannen. Er ontstond een dreigende sfeer. Daarom besloten het slachtoffer en de andere man om weg te lopen van het groepje. De drie gaven echter niet op en hielden de mannen tegen in het Kronenburgerpark. Daar kreeg het slachtoffer een kopstoot van een van de daders. Daarna werden zijn spullen afgepakt.

Agenten kwamen even later ter plaatse om zich over het slachtoffer te ontfermen en om aangifte op te nemen. Terwijl de aangifte bezig was, herkende het slachtoffer een van de vermoedelijke daders. Deze man is direct aangehouden. Het gaat om een 21-jarige man uit Malden.

De politie is nog volop bezig met het onderzoek, en doet een getuigenoproep. Mensen die iets gezien hebben dat met deze beroving en mishandeling te maken heeft worden verzocht contact op te nemen met de politie. Op camerabeelden is te zien dat er rond de beroving, tussen 2 uur en half drie, meerdere mensen in het Kronenburgerpak in Nijmegen liepen. Getuigen of mensen met informatie kunnen telefonisch contact opnemen met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.


Dit bericht delen:

Advertenties