Forse schade bij botsing op Wijchenseweg

Simon Keultjes / 112Nijmegenieuws Zondag 07 April 2019

Gisteravond heeft omstreeks half twaalf een ongeval plaatsgevonden op de Wijchenseweg. Verkeer werd korte tijd omgeleid.

De bestuurder van een auto wilde het terrein van tankstation Esso verlaten, toen hij tegen een auto op de Wijchenseweg botste. De auto's kwamen midden op de wegtot stilstand. Er was forse schade aan de auto's ontstaan. Ambulancepersoneel controleerde de inzittenden van de auto's. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Omdat de weg bezaaid lag met onderdelen van de auto's, werd verkeer langere tijd over het terrein van tankstation Esso geleid. Een berger heeft de auto's weggesleept en het wegdek schoongeveegd.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.