Rapper Latifah en Re:Freshed Orchestra in Museum het Valkhof

Van onze redactie Dinsdag 09 April 2019

In het teken van de Nationale Museumweek treedt Latifah samen met Re:Freshed Orchestra op in Museum het Valkhof. Zaterdag 13 april markeert het einde van de museumweek en dat wordt afgesloten tijdens ‘Golden Hour’: een avond vol optredens en kunst.

Museum het Valkhof biedt deze avond een bijzonder programma. Er zijn verschillende collecties te bekijken en er is een aparte audiotour gemaakt die een rondleiding geeft door het museum, ingesproken door Latifah. Daarnaast zijn er ook activiteiten, gerelateerd aan de kunst uit het museum, zoals het bouwen van een eigen Romeinse stad. De Golden Hours zijn speciaal bedacht voor zogenoemde ‘millenials’; zij zijn geboren tussen 1980 en 2000. Naast Nijmegen, zal het feest ook in het Amsterdam Museum plaatsvinden.

Tickets

Het avondvullende programma van Golden Hour begint om 19.00 uur. De entree van het feest bedraagt € 8,50. Hierbij is museumtoegang, de optredens en twee drankjes inbegrepen.

Meer informatie en tickets zijn te vinden op de website.

 

 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.