Open Dag bij cultuurspinnerij De Vasim

Van onze redactie Woensdag 10 April 2019

Een begrip in Nijmegen en omstreken: De Vasim, een broedplaats van kunst en cultuur aan de Waal naast De Oversteek. Vol ateliers, werkplaatsen, kantoren en opslagruimtes voor kunstenaars en culturele organisaties. Ieder jaar organiseert De Vasim een open dag en aanstaande zondag 14 april openen zij wederom de deuren voor het publiek.

Tijdens de open dag staat De Vasim bol van activiteiten voor jong en oud. Verschillende ateliers openen hun deuren om hun kunsten te tonen, er worden Vasimspelen georganiseerd, demonstraties, workshops, live muziek, een acrobatenshow en nog veel meer. Naast al het vermaak is er een ruime keuze uit smakelijke hapjes en drankjes bij de verschillende foodtrucks.

NYMA-lounge

In de NYMA-lounge wordt verteld over de ontwikkelingen in het NYMA-kwartier. Leden van het NYMA-ontwikkelteam zijn aanwezig om informatie te geven over het gebied rond de watertoren, daarnaast is er de mogelijkheid tot het volgen van een rondleiding over het terrein.

Informatie

De open dag is gratis toegankelijk en duurt van 13.00 uur tot 19.00 uur. Het volledige programma is te vinden op de website en de Facebookpagina van De Vasim.

 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.