Vrouw gewond bij aanrijding op Koninginnelaan

Lars Schwachöfer Woensdag 03 April 2019

Gisteravond heeft omstreeks negen uur een aanrijding plaatsgevonden op de Koninginnelaan. Een vrouw raakte gewond.

De bestuurder van een auto sloeg rechtsaf vanaf de Fresiastraat de Koninginnelaan op. Op zijn weghelft kwam een vrouw op een scootmobiel hem tegemoet rijden. De bestuurders konden elkaar niet ontwijken, met een botsing tot gevolg. De vrouw viel bij de botsing van haar scootmobiel. Omstanders verleenden eerste hulp en alarmeerden de hulpdiensten.

Ambulancepersoneel keek de vrouw na. Ze is met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De scootmobiel is opgehaald door een familielid. De auto raakte beschadigd aan de voorzijde. Het verkeer ondervond korte tijd hinder van het ongeval.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.