Auto rijdt verkeersbord uit de grond aan Neerbosscheweg

Van onze redactie Dinsdag 02 April 2019

Vanmorgen heeft omstreeks tien uur een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Neerbosscheweg. Niemand raakte gewond.

Meerdere hulpdiensten werden gealarmeerd voor een ongeval nabij de O.C Huismanstraat. Een auto was over de middenberm geraakt en had hierbij een verkeersbord omgereden. De paal van het verkeersbord was aan de auto vast blijven zitten. De bestuurder reed vervolgens weg met zijn auto. Korte tijd later werd de politie gebeld door een getuige die de auto geparkeerd zag staan.
 
De bestuurder van de auto bleek geen rijbewijs te hebben. Hij raakte niet gewond bij het ongeval. De agenten gaven de bestuurder een bekeuring voor het rijden zonder rijbewijs en de bestuurder zal de gemaakte schade moeten vergoeden.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.