Enthousiaste wijkbewoners gezocht voor de Nacht van de Ommetjes

Van onze redactie
4 april 2019
Op maandagavond 8 april vindt de feestelijke kick-off plaats van de Nacht van de Ommetjes die plaatsvindt op zaterdag 5 oktober 2019. Voorzitter Doro Krol van Stichting Nacht van de Ommetjes nodigt deze avond alle organisatoren van Ommetjes uit de hele stad uit.

Doro Krol is op zoek naar enthousiaste inwoners van Nijmegen die graag een Ommetje willen organiseren in hun eigen wijk of daarbij willen helpen. Naast het bespreken van de plannen voor de komende editie, zal gevierd worden dat het evenement vanaf dit jaar Nynke Schrikkema als nieuwe projectleider heeft.

Unieke manier

De 9ste editie van de Nacht van de Ommetjes zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 5 oktober 2019 van 20.00 uur tot 22.30 uur. Het wandelevenement op de eerste zaterdag van oktober laat Nijmegenaren op een unieke manier kennis maken met hun stad. In zoveel mogelijk wijken wordt op hetzelfde moment een wandeling georganiseerd die is aangekleed met verhalen, kunst en cultuur, bijzondere plekken uit de wijk. Een avond vol verrassingen, waarbij ontmoeting en verbroedering centraal staan.

Nieuwe wijken

Om de continuïteit van de Nacht van de Ommetjes te waarborgen is samen met organisatoren uit verschillende wijken de Stichting Nacht van de Ommetjes opgericht. De stichting heeft als doel het jaarlijkse evenement te blijven organiseren en verder te ontwikkelen, zodat steeds meer wijken zullen deelnemen.

Om dit mogelijk te maken is de stichting op zoek naar mensen die het leuk vinden om mee te helpen met het organiseren van een Ommetje in hun wijk. Geïnteresseerden zijn van harte welkom bij de kick-off in café ’t Haantje op de Daalseweg 19 om meer informatie te krijgen en andere organisatoren te ontmoeten. Inloop is vanaf 19.30 uur. Het programma start om 20.00 uur en zal duren tot 21.30 uur met aansluitend een borrel. Inschrijven hiervoor kan door een mailtje te sturen naar: ommetjes.nijmegen@gmail.com


Dit bericht delen:

Advertenties