Kinderrommelmarkt in winkelcentrum Dukenburg op Koningsdag

Van onze redactie
27 maart 2019
Winkelcentrum Dukenburg organiseert een rommelmarkt voor kinderen tijdens Koningsdag. Kinderen kunnen zich inschrijven via de site van het winkelcentrum.
Kinderen kunnen, onder begeleiding van een volwassene, hun gebruikte spullen die dag verkopen vanaf een kleed of tafel. De rommelmarkt is alléén bedoeld voor kinderen, de organisatie weert handelaren en volwassen verkopers op deze rommelmarkt. Wel kan een ouder een kind begeleiden en hen helpen op deze markt. Voorwaarde is wel dat er te allen tijde een kind achter de ‘kraam’ staat. Het winkelcentrum wil met dit evenement de deelnemende kinderen een leuke dag bieden, waarop ze een leuk centje kunnen verdienen door iets te doen of te verkopen in het winkelcentrum. De hele dag is er volop vermaak om de kinderen en hun ouders tijdens de verkoopactiviteiten mee te plezieren.

Verkoop of meebrengen van dieren is verboden. De kinderrommelmarkt vindt plaats door het gehele winkelcentrum, waar ook kramen van ondernemers staan opgesteld met speciale Koningsdagaanbiedingen. Vanaf 08.30 uur start de opbouw van de markt bij het pand van Intertoys. Daar krijgen de aangemelde jonge deelnemers een plek toegewezen van de organisatie waar zij hun gebruikte spullen kunnen aanbieden aan bezoekers van de Koningsdag. Vanaf 16.00 uur moeten de overgebleven spullen en de plek worden opgeruimd en afgebouwd. Deelname kost éénmalig 10 euro. Dit bedrag krijg je terug als de plek tussen 16.00 uur en 17.00 uur schoon wordt opgeleverd. Inschrijven voor de rommelmarkt kan hier.

Dit bericht delen:

Advertenties