[Video en winactie] Huidinstituut Maudy Vossen al meer dan 15 jaar een begrip

Van onze redactie
26 maart 2019
Maudy Vossen, eigenaresse van Huidinstituut Maudy Vossen, is een vakkundige schoonheidsspecialiste die al bijna 20 jaar in het vak zit. Door te blijven leren en te innoveren is zij in staat om de beste en bijzondere behandelingen te geven, altijd resultaatgericht en in combinatie met een op maat gemaakt advies voor thuisgebruik. Maudy is gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging .

Bij binnenkomst bij Huidinstituut Maudy Vossen aan de Sint Annastraat is haar passie voor het vak voor schoonheidsspecialiste direct te zien. Haar keuze voor het gebruik van kwalitatief hoogstaande merken, de persoonlijke aandacht en het op maat gegeven advies maken absoluut het verschil voor haar klanten. Maudy heeft milieuvriendelijk en duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan en wil ondernemen met een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zo heeft zij 24 uur in het glazen huis gezeten voor het Ronald McDonald Huis en liep ze de Vierdaagse voor Care For Life, om zo mee te sponsoren aan een rolstoelbus voor een gezin. Ook is zij als gastdocent werkzaam bij de stichting Look Good Feel Better en geeft les aan oncologische verpleegkundigen in het RadboudUMC.

Huidanalyse

Klanten krijgen eerst een grondige intake waarbij de huidconditie, wensen en doelen in kaart worden gebracht. Aan de hand van de bevindingen en de eigen wensen van de klant, wordt een persoonlijk behandelingsplan met de beste en meest effectieve behandeling opgesteld. Ook kan men voor permanente make-up en speciale huidverzorging voor mensen met kanker bij Maudy terecht.

Beauty Award

De Beauty Award is een prijs die jaarlijks door een onafhankelijke vakjury uit de professionele beautybranche wordt uitgereikt aan de beste schoonheidsspecialisten en schoonheidssalons van Nederland. Maudy werd in 2016 genomineerd voor de Beauty Award in de categorie ‘Beste Schoonheidsspecialiste van het jaar’. In de verkiezing van 2019 eindigde Maudy in de top 3 en liet hiermee zien dat zij tot een van de beste schoonheidsspecialisten van Nederland behoort.

Winactie

Via de Facebookpagina van Nieuws uit Nijmegen maak je kans op een gratis schoonheidsbehandeling naar keuze. Hoe kun je meedoen? Plaats een reactie bij de post op Facebook en vertel hierin waarom jij de behandeling graag zou winnen of tag iemand aan wie je de behandeling gunt. De winnaar wordt dinsdag 2 april om 19.00 uur bekend gemaakt bij het bericht op Facebook.


Dit bericht delen:

Advertenties