Fashionshow: studenten ROC Nijmegen tonen eigen werk

Van onze redactie
21 maart 2019
Woensdag 17 april vindt de jaarlijkse Fashionshow van ROC Nijmegen van de opleidingen Verkoper, Verkoopspecialist en Manager Retail plaats. Circa 50 studenten van deze opleidingen, allen met het keuzevak Mode, showen die dag twee keer hun creatieve ideeën rond actuele modethema's.

Studenten uit het eerste jaar laten hun visie zien op trendy thema’s: The 90’s, New Flower Power en Blow up . Studenten uit het tweede jaar maken creaties door allerlei kledingstukken te recyclen, te mixen en te matchen, wat fantastische werken oplevert. Daarbij geven zij hun visie op glamour en bootcamp. De derdejaars showen hun eigen collectie in eigen en zeer gevarieerde modestijlen.

Voorbereiding

Momenteel zijn de studenten keihard aan het werk om ook dit jaar weer prachtige kledingstukken te laten zien. De studenten volgen workshops om op de catwalk te schitteren. De show wordt mede vormgegeven door beelden van studenten van de opleiding ‘Media Design’.

Informatie

Woensdag 17 april zijn er twee shows bij ROC Nijmegen : om 19.00 uur en 21.00 uur aan de Campusbaan 6. Kaarten kosten € 7,50. Het is tevens mogelijk een VIP-arrangement à € 32,50 te reserveren. Het arrangement bevat een diner, een gereserveerde VIP-plaats en een drankje na afloop. Reserveren per mail: fashionshow@roc-nijmegen.nl

 


Dit bericht delen:

Advertenties