Man belandt onder bestelbus

Davy Derksen / 112Nijmegennieuws Donderdag 14 Maart 2019

Vanmorgen is omstreeks half negen een man gewond geraakt op de Willem Nuyenslaan. Hij werd overreden door een bestelbus en raakte bekneld onder het voertuig.

De man was aan het werk achter een bus, toen de handrem van de bus losschoot. De bus stond stil op schuin aflopend terrein waardoor de bus begon te rijden. De man kon niet meer wegkomen en belandde onder de voorzijde van het voertuig. Collega's van de man hebben de bus met een verreiker opgetild, waarna ze de man samen met de brandweer konden bevrijden. De man is met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.