[Winactie] Cineville's filmselectie 24 maart te zien in LUX

Van onze redactie
17 maart 2019
Cineville, een filmplatform met filmpas voor ongelimiteerd filmbezoek in 42 bioscopen door heel Nederland, bestaat 10 jaar. Op zondag 24 maart zijn daarom door het hele land nog één keer de spraakmakendste, verdrietigste, grappigste en lekkerste films te zien van de afgelopen 10 jaar, gekozen door de bezoekers.

Begin dit jaar werd de Cineville’s Beste Films-verkiezing uitgeroepen: een decennium onbeperkt naar de film, samengevat in 20 categorieën. De beste van de beste zijn bekend en de selectie gaat op zondag 24 maart het hele land door. Onder andere La Grande Bellezza, Moonlight, Jagten en Black Swan zijn zo nog één keer op het witte doek te zien. In Nijmegen zijn de films te zien in LUX.

Informatie

In LUX zijn de volgende films te zien: om 10.30 uur: La Grande Bellezza, 13.20 uur: Jagten, 15.40 uur: Moonlight, 18.30 uur: Black Swan en om 21.00 uur: Spring Breakers. Toegangskaarten kosten €10,- en zijn te koop via de website van LUX, Cineville-leden gaan gratis. De volledige lijst met speciale voorstellingen en Cineville-favorieten is te vinden op de website van Cineville.

Winactie

Via de Facebookpagina van Nieuws uit Nijmegen maak je 2x kans op 2 vrijkaartjes voor een Cinevillefilm naar keuze op 24 maart. Tag de persoon met wie je de film graag zou willen gaan zien of iemand aan wie je de kaartjes gunt. De 2 winnaars worden woensdag 20 maart om 19.00 uur bekendgemaakt bij het bericht op Facebook.

 

 


Dit bericht delen:

Advertenties