Bestsellerauteur John Boyne lanceert nieuwe roman in Nijmegen

Van onze redactie
12 maart 2019
De Ierse bestsellerauteur John Boyne verkocht wereldwijd meer dan 10 miljoen exemplaren van 'De jongen in de gestreepte pyjama' en veel mensen zullen ook de bioscoopfilm kennen. Hij schreef daarnaast meer dan vijftien boeken, waaronder De grote stilte en Wat het hart verwoest. 
Deze week maken uitgeverij Meulenhoff-Boekerij en boekhandel Dekker v.d. Vegt bekend dat zijn nieuwste roman Een ladder naar de hemel op maandagavond 8 april exclusief in Nijmegen gelanceerd gaat worden. Leesliefhebbers kunnen de schrijver ontmoeten en boeken laten signeren. ‘John Boyne zal dit keer maar een kort bezoek brengen aan Nederland. Hij zal alleen naar Nijmegen komen om zijn lezers te ontmoeten’, aldus zijn uitgever. ‘Hier moet je dus bij zijn.’ Het boek verschijnt officieel op 9 april in Nederland maar zal op maandagavond 8 april voor het allereerst te koop zijn bij boekhandel Dekker v.d. Vegt.

Onweerstaanbare pageturner

Boynes nieuwe roman speelt in de wereld van de literatuur en belooft weer een onweerstaanbare pageturner te zijn. ‘Een heerlijk, duister verhaal over ambitie, verleiding en literaire diefstal. Meeslepend en angstaanjagend, krachtig en verontrustend. Maurice Swift is een onvergetelijke protagonist; gevaarlijk maar onweerstaanbaar tegelijk’, zo luidt de recensie in de Britse krant The Observer.

Informatie

Maandag 8 april van 20.00 tot 21.30 uur. Deuren open om 19.30 uur.
Locatie: Boekhandel Dekker v.d. Vegt, Marikenstraat 29, Nijmegen
De toegang is gratis maar aanmelden is verplicht via info@dekkervdvegt.nl o.v.v. John Boyne (bevestiging meenemen). Vermeld het aantal personen en volledige naam en telefoonnummer. Aanmelden kan eventueel ook via de klantenservice in de boekhandel.

De schrijver wordt geïnterviewd door Anja Adriaans en er is ruimte om vragen te stellen en boeken persoonlijk te laten signeren. Anja Adriaans is Amerikanist en voorzitter van Friendship Albany NY & Nijmegen (FAN).


Dit bericht delen:

Advertenties