Open bedrijvendag voor kinderen in De Smeltkroes

Linda Goedee
9 maart 2019
Op 30 maart kunnen ondernemende kinderen komen ervaren hoe het is om zelfstandig ondernemer te zijn. Deze zaterdag openen 15 creatieve Nijmeegse ondernemers de deuren van hun atelier om de jeugd te inspireren hun eigen ondernemende vaardigheden te ontwikkelen en te laten zien wat er allemaal komt kijken bij het runnen van je eigen bedrijf.

De open bedrijvendag vindt plaats tussen 13.00 en 16.00 en is onderdeel van ‘Het Klokhuis onderneemt Backstage’, een landelijk project van het televisieprogramma om kinderen bekend te maken met het zelfstandig ondernemerschap.

Deelnemen

Naast een rondleiding door de oude Honigfabriek langs de verschillende ateliers kunnen kinderen bij verschillende ondernemers niet alleen komen kijken, maar vooral zelf komen ervaren. Zij mogen op bezoek bij een ijsprofessor, een chocolatier, een striptekenaar, een keramist, een kok, kunstenaars, ontwerpers, een filmmaker, een modeontwerper en een houtdraaier.

Informatie

Deelname aan deze dag is gratis, inschrijven bij de verschillende ondernemers kan tot 28 maart via de website van Klokhuis.


Dit bericht delen:

Advertenties