Brandweer blust meerdere buitenbrandjes in Aldenhof

Lars Schwachöfer
22 februari 2019
De brandweer heeft afgelopen nacht in korte tijd meerdere buitenbrandjes in de Aldenhof geblust. De brandjes waren aangestoken.
De brandweer werd gisteravond om 23.45 gealarmeerd voor een autobrand in de 36ste straat van de Aldenhof. Ter plaatse bleek geen auto, maar een vuilniszak in brand te staan. Om de hoek, in de 38ste straat, ontdekte de brandweer een brandende bouwcontainer. De brandweer heeft de brand geblust. Toen de brandweer terug wilde keren naar hun post, troffen ze bij het wegrijden een brandende stapel vuilniszakken en een fiets om de hoek aan. Tijdens deze bluswerkzaamheden in de 13de straat zagen de mannen rook vanuit de 83ste straat komen.

Voor een flat aan de 83ste straat stonden ook enkele vuilniszakken in brand. In de verte was het volgende brandje al te zien. Nog voordat de brandweer aankwam bij de volgende stapel brandende vuilniszakken in de 24ste straat van de Meijhorst, hadden buurtbewoners de brand geblust met enkele flessen water. De politie heeft langere tijd met meerdere eenheden in de omgeving gezocht naar de daders, maar niemand aangetroffen.


Dit bericht delen:

Advertenties