Live at Lola's in Lent met Eva Almagor

Van onze redactie
21 februari 2019
Op vrijdagavond 22 februari treedt Eva Almagor op in Lola's Bar in het Van der Valk hotel in Lent. Speciaal voor de gasten van Van der Valk speelt ze naast eigen werk ook een selectie van haar muzikale invloeden.

Liedjes vol met blues, roots en southern soul en een stem die je doet denken aan zangeressen zoals Bonnie Raitt, Susan Tedeschi & Norah Jones. Deze zangeres en schrijfster dompelt je onder in haar hoopvolle autobiografische verhalen.

Al jaren brengt Eva Almagor in eigen beheer muziek uit. Er vonden live-shows in Nederland, Duitsland en Belgie plaats en muzikale bezoekjes aan alle nationale radiostations van Nederland. Ook stond ze in het voorprogramma van De Dijk, Krystl, Dany Lademacher's Wild Romance & JJ Grey & Mofro (VS) en passeerde eigen festival "DIG IN DEEP" de revue. In 2016 vond de release van haar debuutalbum "Against the grain" plaats. Het album werd ontvangen met lovende kritieken. Eva brengt frisse vintage vibes waarbij de invloed van haar muzikale helden nederig voelbaar is..

Informatie

Het optreden vindt plaats in Lola’s Bar tussen 21.00 en 23.00 uur. De bar is te vinden op de begane grond van het Van der Valk Hotel, Hertog Eduardplein 4, Nijmegen-Lent. De entree is gratis, parkeren ook.


Dit bericht delen:

Advertenties