Zes auto's gaan in vlammen op aan Daniëlsweg

Lars Schwachöfer
19 februari 2019
Afgelopen nacht zijn omstreeks 01.00 uur zes auto's uitgebrand aan de Daniëlsweg. Een zevende auto raakte fors beschadigd.

Omwonenden van de parkeerplaats aan de Daniëlsweg werden opgeschrikt door harde knallen. Op een parkeerplaats bleken meerdere auto's in brand te staan. Bij het zien van de hoge vlammen alarmeerden meerdere omwonenden de brandweer. Bij aankomst trof de brandweer zes auto's waar de vlammen uitsloegen. De politie hield omstanders op een veilige afstand terwijl de brandweer direct begon met blussen.

De brandweer heeft zes auto's geblust. Allen brandden volledig uit. Een zevende geparkeerde auto vatte geen vlam, maar liep forse schade op. De politie heeft contact opgenomen met de eigenaren van de auto's. De parkeerplaats is afgezet met lint. De afdeling Forensische Opsporing van de politie zal sporenonderzoek in en om de auto's verrichten. Na het onderzoek zal een berger de auto's wegslepen.

Aan het begin van de nacht rukte de brandweer ook uit voor een autobrand. Een auto in de 16de straat van de Meijhorst brandde volledig uit. Een uur later kreeg de brandweer de melding van de branden aan de Daniëlsweg. In beide gevallen vermoed de politie dat brandstichting de oorzaak van de brand is. De politie komt graag in contact met getuigen of mensen die meer informatie hebben over de autobranden. Dit kan telefonisch via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.


Dit bericht delen:

Advertenties