Auto van de weg na inhaalactie Verlengde Energieweg

Lars Schwachöfer
14 februari 2019
Vanavond heeft omstreeks half tien een ongeval plaatsgevonden op de Verlengde Energieweg. Het verkeer ondervond langere tijd hinder van het ongeval.
De bestuurder van een auto reed op de Verlengde Energieweg rechtdoor richting de Energieweg en wilde naar de linkerrijbaan om in te halen. Hierbij botste hij tegen de auto op de linkerrijbaan, waardoor deze van de weg gedrukt werd. De andere auto kwam op de middenberm en botste tegen een verkeersbord en een lantaarnpaal. De auto kwam tot stilstand tegen de lantaarnpaal, die omviel en op de andere weghelft belandde.
 
De politie heeft de linkerrijbaan afgesloten en de lantaarnpaal van de weg gehaald. Geen van de bestuurders en inzittenden raakte gewond. Na het invullen van de schadeformulieren kon de bestuurder van de inhalende auto zijn weg vervolgen. Een berger sleepte de andere auto weg. Medewerkers van de gemeente hebben het verkeersbord weggehaald. Een elektricien heeft de stroom van de lantaarnpaal gehaald. De lantaarnpaal zal op een later tijdstip opgehaald worden. Omstreeks elf uur waren alle diensten klaar.

Dit bericht delen:

Advertenties