Brommerrijder gewond na aanrijding op Voorstadslaan

Lars Schwachöfer Donderdag 14 Februari 2019

Vanmiddag heeft omstreeks drie uur een ongeval plaatsgevonden op het kruispunt van de Voorstadslaan en Tweede Oude Heselaan. Een brommerrijder raakte gewond.

De bestuurster van een auto wilde vanaf de Voorstadslaan richting de Dikkeboomweg rijden. Toen zij de Tweede Oude Heselaan overstak, reed ze door nog onbekende reden een brommerrijder aan. De brommerrijder kwam bij de botsing ten val en verloor korte tijd het bewustzijn. Medeweggebruikers alarmeerden direct de hulpdiensten en boden eerste hulp. De vrouw reed haar auto een stuk naar achter, terwijl de brommer onder de auto vast bleef zitten.

Meerdere hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter werden gealarmeerd. De traumahelikopter hoefde niet te landen. De brommerrijder is met hoofdletsel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie zette de weg af. De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse heeft ter plaatse onderzoek verricht naar de toedracht van het ongeval. Na het onderzoek kon de vrouw haar weg vervolgen. De brommer werd door de politie meegenomen. Omstreeks vijf uur werd de weg weer vrijgegeven voor verkeer.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.