Brommerrijder gewond na aanrijding op Voorstadslaan

Lars Schwachöfer
14 februari 2019
Vanmiddag heeft omstreeks drie uur een ongeval plaatsgevonden op het kruispunt van de Voorstadslaan en Tweede Oude Heselaan. Een brommerrijder raakte gewond.

De bestuurster van een auto wilde vanaf de Voorstadslaan richting de Dikkeboomweg rijden. Toen zij de Tweede Oude Heselaan overstak, reed ze door nog onbekende reden een brommerrijder aan. De brommerrijder kwam bij de botsing ten val en verloor korte tijd het bewustzijn. Medeweggebruikers alarmeerden direct de hulpdiensten en boden eerste hulp. De vrouw reed haar auto een stuk naar achter, terwijl de brommer onder de auto vast bleef zitten.

Meerdere hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter werden gealarmeerd. De traumahelikopter hoefde niet te landen. De brommerrijder is met hoofdletsel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie zette de weg af. De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse heeft ter plaatse onderzoek verricht naar de toedracht van het ongeval. Na het onderzoek kon de vrouw haar weg vervolgen. De brommer werd door de politie meegenomen. Omstreeks vijf uur werd de weg weer vrijgegeven voor verkeer.


Dit bericht delen:

Advertenties