Fietser gewond bij aanrijding Weg door Jonkerbos

Lars Schwachöfer Maandag 11 Februari 2019

Vanmiddag heeft omstreeks half drie een aanrijding plaatsgevonden op de Weg door Jonkerbos. Een fietser raakte gewond.

De bestuurder van een auto verliet het ziekenhuis en wilde rechtsaf de Weg door Jonkerbos oprijden. De bestuurder werd tijdens het oversteken van het fietspad verblind door de zon waardoor hij een fietser niet zag. De fietser werd aangereden en kwam ten val.Ambulancepersoneel controleerde de fietser. Hij is met een hoofdwond per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.
 
De bestuurder van de auto was geschrokken, maar raakte niet gewond. Het verkeer vanaf het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis ondervond korte tijd hinder van het ongeval. Auto's moesten tot omstreeks drie uur omrijden. De politie heeft de fiets meegenomen en gestald tot de man weer uit het ziekenhuis komt.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.