Gewonden bij kop-staartbotsing Nieuwe Ubbergseweg

Davy Derksen / 112Nieuwsgroep Zondag 10 Februari 2019

De hulpdiensten zijn vanmiddag omstreeks half drie gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de N325, de Nieuwe Ubbergseweg. Bij het ongeval waren drie voertuigen betrokken.

Het ongeval gebeurde doordat de voorste automobilist in de remmen moest voor een ontstane file in de richting van de Waalbrug. Hierdoor botsten de twee achterop komende auto's achterop het voertuig. Twee personen, een man en vrouw, zijn gewond geraakt. Zij zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, meldt de politie ter plaatse. Over de aard van de verwondingen is niets bekend. Twee kinderen zijn onderzocht door ambulancepersoneel, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. De kinderen hebben een troostbeertje gekregen voor de schrik.

De weg is tijdelijk afgesloten geweest voor het verkeer. Later werd verkeer om de auto's geleid. Een berger is ter plaatse en één van de auto's wordt weggesleept. De andere twee auto's raakten beschadigd.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.